First Timers

Let's get hustling

First timers

Hustle workouts are inclusively designed for any fitness level, age or fitness goals.

With the base booming and lights low, our highly skilled trainers will lead you through a 45 minute full body work out that will keep you burning calories even after you leave the studio.

The best way to understand it is to experience it. Sign-up for a FREE 7 day trial.

Pre-Hustle

Before class

Create an account online, then sign up for the class(es) you want to attend. Make sure to show up 10 minutes before class to sign in and order a protein smoothie that will be waiting for you post-class. All you need to bring is yourself and some sneakers! Complementary towel and lockers are available.

Bạn chỉ việc tạo một tại khoản ngay tại đây hoặc trên ứng dụng của chúng tôi Glofox, sau đó đăng nhập và chọn một lớp mà bạn muốn tham gia. Hãy chắc là bạn đến sớm 10 phút trước khi lớp bắt đầu để Check-in và đặt một ly Smoothie giàu Protein mà luôn sẵn sàng sau khi lớp kết thúc. Những gì bạn cần là mang đủ động lực để đến Hustle và cũng có thể là đôi giày mà bạn yêu thích! Hustle có đủ mọi thứ bạn cần cho buổi tập từ khăn cho đến phòng thay đồ và có cả động lực để giúp bạn hoàn thành buổi tập.

Hustle

During class

Be prepared to sweat!

Our trainers will guide you through the circuit exercises and will be right beside you along the way. You'll catch on really quick, don't worry! Pick a station to start at, and once the music starts, so do you.

Huấn luyện viên của chúng tôi sẽ hướng dẫn bạn chuỗi các bài tập theo chế độ xoay vòng luân phiên theo các trạm và sẽ luôn sát cánh để hỗ trợ bạn vượt qua bài tập tại trạm đó. Bạn sẽ nắm bắt rất nhanh nên đừng quá lo lắng! Hãy chọn một trạm để bắt đầu và di chuyển khi âm nhạc được vang lên!

Post-Hustle

Post class

Freshen up in our changing rooms then grab your restorative smoothie and relax in the social area with complimentary wifi.

Chúng tôi có phòng thay đồ để bạn có thể thay đổi trang phục sau buổi tập, sau đó đừng quên nạp năng lượng bằng một ly sinh tố dinh dưỡng và kết bạn trong môi không gian thân thiện hoặc làm việc với wifi miễn phí.